Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ: «Εκλογή προέδρου τώρα μην διαλυθεί το κόμμα»

Να ανοίξει άμεσα η διαδικασία για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ ζητούν με επιστολή τους οι βουλευτές Μεσσηνίας και Ευρυτανίας του κόμματος Οδυσσέας Βουδούρης και Ηλίας Καρανίκας.
«Είναι προφανές ότι η συζήτηση για το θέμα αυτό δεν μπορεί να.... μετατεθεί για μετά τις εκλογές. Συνεπώς πρέπει η διαδικασία να ολοκληρωθεί χωρίς άλλη αναβολή, προκειμένου να μην καταστεί σοβαρό βαρίδι στην υλοποίηση των κρίσιμων κυβερνητικών στόχων. Η περαιτέρω καθυστέρηση της έναρξης διαδικασίας εκλογής προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τις καταστατικές προβλέψεις, θα λειτουργούσε διαλυτικά τόσο για την κυβέρνηση όσο και το κόμμα» τονίζουν οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αποφεύγοντας ωστόσο να πάρουν θέση στο φλέγον θέμα της υποψηφιότητας ή μη του Γιώργου Παπανδρέου.


Ξεκάθαρη, ωστόσο, δείχνει να είναι η θέση τους όσον αφορά την υποψηφιότητα εν ενεργεία υπουργών για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αφού εμμέσως τονίζουν ότι… δε χωρούν δύο καρπούζια κάτω από μια μασχάλη: «Οι υπουργοί, ανεξαρτήτως του κόμματος που ανήκουν πρέπει να αφοσιωθούν αποκλειστικά, 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την βδομάδα, στο κρίσιμο κυβερνητικό έργο υπό την καθοδήγηση του πρωθυπουργού».


«Οι έκτακτες συνθήκες επιβάλουν τη λήψη άμεσων αποφάσεων προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες μέσα από έναν θεσμικό, διάφανο και ουσιαστικό οδικό χάρτη διεξόδου της χώρας από την κρίση και ανάκαμψης του κινήματός μας» καταλήγει η ανακοίνωση των δύο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: