Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Συμβόλαιο θανάτου 35χρονου και δίχρονου παιδιού στην Καλαμάτα

Συμβόλαιο θανάτου αποδείχθηκε η δολοφονία 35χρονου Αλβανού και του μόλις δύο ετών γιου του, στις 29 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Άριος του Δήμου Καλαμάτας.
Φυσικός αυτουργός της δολοφονίας είναι 29χρονος Αλβανός εκτελεστής, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά από επιχείρηση των ΕΚΑΜ, στο Πόρτο Ράφτη. Κατηγορείται επίσης για τη δολοφονία 35χρονου στη Μικρομάνη Μεσσηνίας τον Νοέμβριο 2008 και την απόπειρα δολοφονίας ενός ακόμα ατόμου, τον Μάρτιο του 2009, στη Ν. Φιλαδέλφεια. Από την αστυνομική έρευνα στην οποία μετείχε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προέκυψε ότι ηθικός αυτουργός του διπλού εγκλήματος στη Μεσσηνία είναι....
49χρονος Έλληνας, γνωστός στις διωκτικές αρχές για εμπλοκή του σε υποθέσεις εκβιασμών και διακίνησης ναρκωτικών. Ο 49χρονος φέρεται να έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του 35χρονου Αλβανού, ενώ ο ίδιος είχε κατηγορηθεί ως ο ηθικός αυτουργός και της απόπειρας δολοφονίας το 2009, στη Ν. Φιλαδέλφεια. Συνελήφθη χθες, στο σπίτι του στην Καλαμάτα. Σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας, πηγή της ΕΛ.ΑΣ υποστήριξε στην «Κ» ότι «ο 49χρονος ζήτησε τη δολοφονία του 35χρονου Αλβανού, επειδή θεωρούσε ότι διατηρεί δεσμό με ερωμένη του».
Παρόμοιο φέρεται να ήταν το κίνητρο της απόπειρας δολοφονίας, το 2009 στη Ν. Φιλαδέλφεια. Τότε, παρότι το θύμα είχε δεχθεί δύο σφαίρες στο κεφάλι και το θώρακα από τον Αλβανό εκτελεστή κατάφερε τελικά και παρέμεινε στη ζωή. Ο 49χρονος πάντως φέρεται να ηγείται εγκληματικής οργάνωσης που εκβιάζει καταστηματάρχες της Καλαμάτας και διακινεί ναρκωτικά στην περιοχή. Στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθησαν συνολικά 8 μέλη της οργάνωσης, ενώ σε έρευνες στα σπίτια των κατηγορουμένων βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά. Παράλληλα εξακολουθούν να αναζητούνται 6 ακόμα άτομα. Σε ότι αφορά τις συνθήκες του εγκλήματος της 29ης Νοεμβρίου, στην Καλαμάτα η ΕΛ.ΑΣ έχει αποσπάσει ομολογίες από δύο ακόμα άτομα που φέρονται να ήταν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, συνεργοί του 29χρονου. Όπως κατέθεσαν, ο Αλβανός έσφαξε πρώτα με μαχαίρι το 2χρονο αγοράκι και στη συνέχεια πυροβόλησε στο κεφάλι τον 35χρονο πατέρα του. Τα πτώματά τους είχαν βρεθεί σε αυτοκίνητο, μέσα σε αρδευτικό κανάλι.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_23/12/2011_419838

1 σχόλιο:

Vaskoni είπε...

Κριμά στο παιδάκι . Ο Πατέρας ήθελε και τα έπαθε και άνθρωποι του υπόκοσμου είναι ΄πολύ καλό να έχουν τέτοιο τέλος !